Събития Огромна видеостена и хиляди светлини ще очароват публиката на...

Огромна видеостена и хиляди светлини ще очароват публиката на THE CHEMICAL BROTHERS

- Реклама -

Днес грандиозното аудио-визуално шоу на наелектризиращото електронно дуо The Chemical Brothers ще разтърси зала Арена София. Преди майсторите на биг бийта на сцената ще се качи най-успешният български диджей и продуцент KiNK, който ще подготви меломаните със специален лайв сет. Ще се потопим и в музиката на James Holroyd, едно от ключовите имена от Острова, дългогодишен подгряващ изпълнител на емблематичните артисти, който ще нажежи атмосферата до краен предел преди същинското начало на впечатляващото пътешествие за всички сетива.

Дуото Smith & Lyall отговаря за визуалната част на шоуто, която, по традиция, доказала се в историята на The Chemical Brothers, се превръща в своеобразен „основен артист“, запомняща се част от изявите им. Огромна видеостена, обхващаща няколкостотин квадратни метра, и допълнителна решетка от хиляди светлини допринасят за ефектния краен резултат, превърнал се в запазена марка на дуото. Благодарение на развитието на технологиите всяко следващо шоу не спира да изненадва с още по-изпипана концепция и реализация.  Любима част от спектакъла са и гигантските роботи, които вече пристигнаха у нас с един от седемте камиона, пренасящи цялата необходима техника и пиротехника.

Малко след мащабния концерт на The Chemical Brothers у нас, на 8 септември, излиза и десетият студиен албум на пионерите на електронната музика. Месец след като посетят София, те ще се насочат към култовата Ибиса – за едно от закриващите партита за сезона. Носителите на 6 награди „Грами“ Том Роуландс и Ед Сайъмънс творят със същата наелектризираща енергия, която се излъчва и от тяхната музика. Неслучайно The Chemical Brothers продължават да са сред най-обичаните майстори на електронната сцена 28 години след издаването на дебютната им продукция, а изпипаното им във всеки детайл шоу се превръща в незабравимо изживяване за всички сетива.

Зашеметяващата лятна вечер с The Chemical Brothers LIVE, включваща култовите им хитове като  „Galvanize“, „Hey Boy Hey Girl”, парчета от новия албум, 3D светлинно шоу и спиращи дъха светлинни ефекти, предстои в зала Арена София (бивша Армеец) на 31.08, като част от Breeze Sofia 2023. Капацитетът на залата ще бъде ограничен и само 8 000 души ще имат възможност да се насладят на продукцията.

Организатори са BPM Events, а билети можете да намерите на bilet.bg и в мрежата на Eventim.

Очаквайте още вълнуващи новини за Breeze Sofia 2023 и следете събитието тук: https://www.facebook.com/events/1616826368826310

Последни новини

Кинофестивалът „Сънданс“ започва днес

Фестивалът на независимото кино  "Сънданс" започва днес, а сред темите на форума е и тази за изкуствения...

„Образцово кабаре“ се завръща с издание всеки месец в София и представления в страната

След големия интерес към пилотно издание, „Образцово кабаре“ се завръща на 24-ти януари в София. „Златната“ музика...

Марк Леви се завръща с романа „Това се случи през нощта“

На 12 януари популярният френски писател Марк Леви се завръща в българските книжарници с романа „Това се...

Брамсова вечер представят Симфоничният оркестър и Смесеният хор на БНР с маестро Георги Димитров

С Брамсова вечер ще започне новата година за Симфоничния оркестър и Смесения хор на БНР на 12 януари от 19.00...
- Реклама -
- Реклама -