Изкуство "Ролинг стоунс" разкриха в Лондон подробности за новия си...

„Ролинг стоунс“ разкриха в Лондон подробности за новия си албум

- Реклама -

Рокаджиите от „Ролинг стоунс“ обявиха официално подробности относно новия си албум, за който световните агенции вече съобщиха вчера и който ще се казва „Hackney Diamonds“, предадоха световните агенции.

Членовете на емблематичната банда направиха презентацията в театър „Хакни емпайър“ в Източен Лондон.

„Тук сме, за да представим нашия нов сингъл, който се казва „Angry“ и видеото към  него. „Angry“ е първият сингъл от нашия нов албум, който се казва „Hackney Diamonds“ и затова ние сме тук в Хакни (известен квартал на Лондон – бел.ред). Новият албум ще излезе на 20 октомври“, съобщи официално фронтменът на бандата Мик Джагър. Съобщението беше стриймвано на живо от театъра в американското ток шоу на Джими Фалън.

Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд пристигнаха облечени целите в черно в лондонския театър с типично лондонско такси, за което Джагър плати в кеш. 

Фенове на 61-годишната рокбанда очакваха с нетърпение това съобщение, откакто криптирана реклама за новия албум се появи миналия месец в местен вестник. В нея имаше споменаване за някои от най-големите парчета на групата и се споменаваше и името на новия албум. Клипът към парчето „Angry“ също така бе постнат в сайт, наречен „don’tgetangrywithme.com“.

Това ще бъде първият албум с оригинални нови студийни записи на бандата от 18-години насам и първият албум на групата след смъртта на нейния барабанист Чарли Уотс през август 2021 г. В албума ще има 12 нови парчета.

Последни новини

Ново издание на „Цветя на злото“ от Шарл Бодлер

Ново издание на „Цветя на злото“ излезе в елегантно библиотечно оформление, дело на Иво Рафаилов.

Мария Габриел: Избрахме този концерт за отбелязване на юбилея заради въздействието на музиката

Музикален спектакъл, посветен на 120-ата годишнина от установяването на дипломатически отношения между България и Съединените американски щати...

Турски филмов фестивал е застрашен от обвинения в цензура

Най-старият филмов фестивал в Турция бе хвърлен в смут, след като членове на журито подадоха оставки, а...

Публиката в Плевен посрещна и изпрати на крака и с аплодисменти Лили Иванова

Публиката в Плевен посрещна и изпрати на крака и с бурни аплодисменти примата на българската поп музика...
- Реклама -
- Реклама -