Изкуство Камен Донев: Аз имам достойнство и няма да...

Камен Донев: Аз имам достойнство и няма да позволя то да бъде погазвано!

- Реклама -

Актьорът Камен Донев съобщи вчера на страницата си във Фейсбук, че напуска представлението „Животът е прекрасен“, което се играе на сцената на Народния театър „Иван Вазов“. Причината – „крайна нетърпимост към ситуацията в Народния театър и безобразното, арогантно поведение на директора на театъра“.

УВЕДОМЛЕНИЕ
Скъпа моя, уважаема публика! Искам да ви информирам, че от днес напускам представлението „Животът е прекрасен“ поради крайна нетърпимост към ситуацията в Народния театър и безобразното, арогантно поведение на директора на театъра.
След скандалите и събитията произтекли впоследствие, аз излизах на сцената от любов към спектакъла и от уважение към вас, зрителите. Но чашата преля… Аз имам достойнство и няма да позволя то да бъде погазвано! Благодаря ви за аплодисментите. Надявам се и вярвам, че ще се видим в Народен театър „Иван Вазов“ при други обстоятелства и друго ръководство. Ваш, Камен Донев“


Донев играе главната роля в постановката „Животът е прекрасен“ и има насрочено представление на 28 септември, а от сайта на Народния театър е видно, че билетите вече са в продажба. 

Спектакълът е режисиран от Александър Морфов, който беше уволнен през от Народния театър, след като месеци наред беше в основата скандал с директора Васил Василев, тъй като през есента надраска вратата на кабинета на тогавашния пиар на трупата Велислава Кръстева, провокиран от видео, в което тя Кръстева придружава Ахмед Доган, докато той гласува. 

Последни новини

Кинофестивалът „Сънданс“ започва днес

Фестивалът на независимото кино  "Сънданс" започва днес, а сред темите на форума е и тази за изкуствения...

„Образцово кабаре“ се завръща с издание всеки месец в София и представления в страната

След големия интерес към пилотно издание, „Образцово кабаре“ се завръща на 24-ти януари в София. „Златната“ музика...

Марк Леви се завръща с романа „Това се случи през нощта“

На 12 януари популярният френски писател Марк Леви се завръща в българските книжарници с романа „Това се...

Брамсова вечер представят Симфоничният оркестър и Смесеният хор на БНР с маестро Георги Димитров

С Брамсова вечер ще започне новата година за Симфоничния оркестър и Смесения хор на БНР на 12 януари от 19.00...
- Реклама -
- Реклама -