Изкуство Иво Димчев прави първа самостоятелна изложба

Иво Димчев прави първа самостоятелна изложба

- Реклама -

Иво Димчев подготвя първата си самостоятелна изложба в галерия „Доза“ тази есен, съобщават от екипа на артиста. Ще бъдат представени печатни портрети на хора, които го вдъхновяват. От години Иво твори автопортрети, които подписва със специален печат и телефонния му номер. 

Преди да замине на лятното си турне, изпълнителят засне и видео, без да има песен. „Един ден реших да снимам една идея за клип. Фотосесия на една истинска дива и нейният фотограф на различни локации в града. Мислех си, че идеята ще пасне на някоя от моите песни, защото аз имам много такива без видеоклип. След това седнах да гледам суровия материал и си пусках различни парчета, но се оказа че нито едно не пасва напълно. И за това реших да напиша нова песен, която подхожда на тази идея. И така написах парче за фотографите, в което възпявам ролята на тази професия“, разказва Димчев.

Новата му песен се нарича Shot и е на английски. За първи път той я представи на концерта си в Берлин. Изпълнителят вече работи и по нова песен, която ще е посветена на Елтън Джон. „Като малък бях луд фен на сър Елтън Джон. Мисля, че сега е точното време да му посветя една песен. Тя ще бъде част от мюзикъла ми In Hell With Jesus“, допълва Иво Димчев.

На 16 и 17 юни той ще гастролира в Кьолн, Германия, на 20 и 21 юни ще пее в Люксембург, на 27 юни ще играе във Висбаден, Германия, а на 30 юни е в Ню Йорк. На 5 юли ще зарадва феновете си в Сан Франциско. На 14 юли ще е специален гост на фестивала Danzo в град Болцано, Италия, а на 28 и 30 юли ще е във Виена. Това лято българската публика ще може да се срещне с Иво Димчев на 9 юли в Пловдив.

Артистът ще се завърне в България през август, когато се очаква да се снима в третия сезон на сериала „Съни бийч“ , който се излъчва по Би Ти Ви.

БТА

Последни новини

Ново издание на „Цветя на злото“ от Шарл Бодлер

Ново издание на „Цветя на злото“ излезе в елегантно библиотечно оформление, дело на Иво Рафаилов.

Мария Габриел: Избрахме този концерт за отбелязване на юбилея заради въздействието на музиката

Музикален спектакъл, посветен на 120-ата годишнина от установяването на дипломатически отношения между България и Съединените американски щати...

Турски филмов фестивал е застрашен от обвинения в цензура

Най-старият филмов фестивал в Турция бе хвърлен в смут, след като членове на журито подадоха оставки, а...

Публиката в Плевен посрещна и изпрати на крака и с аплодисменти Лили Иванова

Публиката в Плевен посрещна и изпрати на крака и с бурни аплодисменти примата на българската поп музика...
- Реклама -
- Реклама -