Любопитно 7 недооценени изпълнители, които трябва да чуете

7 недооценени изпълнители, които трябва да чуете

- Реклама -

Винаги е чудесен начин да се отпуснете, като слушате някои от любимите си мелодии, но може да ви стане скучно да слушате едни и същи певци отново и отново. От инди, през поп, до пънк, има много музикални изпълнители, които просто чакат да бъдат открити. За слушателите, които копнеят за разнообразие, тези седем пренебрегвани изпълнители са задължителни допълнения към всеки плейлист.

1. Beach bunny

Може да бъде предизвикателство да предадеш емоциите както ясно, така и честно в музиката, но за Beach bunny това е лесен подвиг. Групата често се занимава с аспекти от ежедневието, които могат да бъдат трудни за изразяване с думи, съчетани с жизнени ритми, които оставят слушателите да се чувстват обнадеждени. От веселата песен „Cloud 9“ до тревожната „Painkiller“, чарът и искреността на Beach bunny със сигурност ще допаднат на всеки.

2. The Rare Occasions

Създадени близо до Бостън, The Rare Occasions станаха скандално известни със своите еуфорични рок песни и завладяващи вокали. Невероятно лесно е да се увлечете по музиката им, тъй като всяка песен има уникален звук и комбинация от инструменти, които ги отличават от другите нововъзникващи рок групи. С хитови песни като “Notion” и “Origami”, The Rare Occasions със сигурност ще държи слушателите приковани часове наред.

3. Crawlers

След дълъг ден понякога най-добрата музика за слушане е тази, която не се страхува да бъде нетактична, и Crawlers със сигурност предоставя точно това. Групата възприема по-традиционен подход към рокендрола, със силен акцент върху китарата и барабаните. Crawlers позволяват на техните инструментали и вокали да минават през слушателя с разгорещена интензивност, както се вижда в песни като “So Tired” и “Hush”. Въпреки това, групата има някои по-бавни алтернативи като „Come Over (Again)“, в която групата придобива по-отразителен тон. Crawlers е група, идеална за тези, които искат да излязат от зоната си на комфорт.

4. Dayglow

Dayglow е група от един човек, която ентусиазирано марширува в ритъма на собствения си барабан. Той не се страхува да бъде различен, включвайки ярко оцветена естетика в обложките на албумите си и музикалните си видеоклипове, като същевременно тества границите на попа с песни като “Close To You” и “Hot Rod”. Но въпреки тази щастлива външност, всяка песен има определено ниво на искреност, което само добавя към чара на Dayglow като артист. Той със сигурност ще озари всеки саундтрак със своята жизнерадостна енергия и оптимистичен поглед върху живота.

5. HARBOUR

За слушателите, които търсят песни с различно звучене, HARBOR е достоен конкурент. Групата е перфектен баланс между спокойствие и енергия, като песни като „Get You High“ служат за закачлива фонова музика, докато други като „With Love“ със сигурност ще накарат феновете да искат да станат и да танцуват. Независимо от мястото, със сигурност ще се почувствате като на концерт, когато слушате HARBOUR.

6. Her’s

В сравнение с останалата част от списъка, Her’s е дует, който може да изглежда малко странно при първо слушане. Цялостната работа на групата обаче е наистина нещо специално. Всеки албум е причудлив, почти като излязъл направо от сън, съдържащ оптимистични и весели песни като „Harvey“ или по-меки мелодии като „She Needs Him“. Музиката на Her’s оставя след себе си топло чувство и жажда за още. За съжаление продукцията на групата е прекратена поради смъртта на двамата главни певци, което я затвърждава като продукт от по-прости времена. Тя е група, която заслужава да бъде запомнена и е достойно допълнение към всеки плейлист.

7. Saturn 17

Въпреки че издаде само един албум, Saturn 17 вече изглежда като да има обещаващо бъдеще. Дебютният албум, „Could this be love?“ цсъдържа пет песни, които заедно формират историята на едно момиче, преживяващо върховете и паденията на тийнейджърството, независимо дали става дума за клаустрофобични родни градове или несподелени влюбвания. Всяка песен звучи различно, като същевременно се вписва в по-голям разказ и потапя слушателя в света и емоциите, които Saturn 17 предава. За някой без предишна музикална история, тази изпълнителка със сигурност се откроява от останалите с мелодичния си глас и оригинален подход.

Източник: WA Ghostwriter

Последни новини

Кинофестивалът „Сънданс“ започва днес

Фестивалът на независимото кино  "Сънданс" започва днес, а сред темите на форума е и тази за изкуствения...

„Образцово кабаре“ се завръща с издание всеки месец в София и представления в страната

След големия интерес към пилотно издание, „Образцово кабаре“ се завръща на 24-ти януари в София. „Златната“ музика...

Марк Леви се завръща с романа „Това се случи през нощта“

На 12 януари популярният френски писател Марк Леви се завръща в българските книжарници с романа „Това се...

Брамсова вечер представят Симфоничният оркестър и Смесеният хор на БНР с маестро Георги Димитров

С Брамсова вечер ще започне новата година за Симфоничния оркестър и Смесения хор на БНР на 12 януари от 19.00...
- Реклама -
- Реклама -