Събития Лили Иванова ще пее тази вечер в Драматично-кукления театър...

Лили Иванова ще пее тази вечер в Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ в Шумен

- Реклама -

Лили Иванова ще изнесе концерт в Шумен, част от националното й турне. Примата на българската естрада ще излезе на сцената на Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ в града в 20:00 часа с музикантите от „Ли Оркестра“ и триото „ЛаТиДа“ (беквокали), каза за БТА Николай Недеков, асистент на Лили Иванова.

Билетите за музикалното събитие са продадени отдавна. Лили Иванова гастролира в Шумен и на 11 ноември 2021 година, припомни Недеков.

Шумен има специално място в сърцето на Лили Иванова. При всяко от своите предишни гостувания в родния град на Тодор Колев тя поднася цветя и се покланя пред паметника на големия български актьор, неин добър приятел и колега. Сега до нея, в качеството на асистент, е друг шуменец – Николай Недеков, който организира културни събития, включително концертите и турнетата на Лили Иванова през последните години.

Концертът в Шумен е част от националното турне на Лили Иванова, което започна на 14 април от родния й град Кубрат и включва 28 града в страната. След Шумен продължава в Русе, Добрич, Смолян и Кърджали. Турнето, на което БТА е медиен партньор, завършва с концерт в зала „Арена Армеец“ в София на 4 декември.

Последни новини

Белослава ще има концерт в София на 8 март

На 8 март Белослава излиза на сцената на Sofia Live Club. Това ще бъде първи концерт на...

Васко Василев изнася 14 концерта за 14 дни

След зимното акустично турне на Васко Василев в страната, концертите продължават в още 14 града в продължение...

Какви са митовете за моторното масло

Моторното масло е комплексен продукт. Има много класове, категории, марки смазочни материали. Невъзможно е да се проучат подробно всички...

Емил Янев: Културата не е като дейностите на пазара

Носител на Голямата награда "Сирак Скитник" за 2022 година е Емил Янев за предаването "Трамвай по желание". В присъствието...
- Реклама -
- Реклама -