Събития Лили Иванова ще пее тази вечер в Драматично-кукления театър...

Лили Иванова ще пее тази вечер в Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ в Шумен

- Реклама -

Лили Иванова ще изнесе концерт в Шумен, част от националното й турне. Примата на българската естрада ще излезе на сцената на Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ в града в 20:00 часа с музикантите от „Ли Оркестра“ и триото „ЛаТиДа“ (беквокали), каза за БТА Николай Недеков, асистент на Лили Иванова.

Билетите за музикалното събитие са продадени отдавна. Лили Иванова гастролира в Шумен и на 11 ноември 2021 година, припомни Недеков.

Шумен има специално място в сърцето на Лили Иванова. При всяко от своите предишни гостувания в родния град на Тодор Колев тя поднася цветя и се покланя пред паметника на големия български актьор, неин добър приятел и колега. Сега до нея, в качеството на асистент, е друг шуменец – Николай Недеков, който организира културни събития, включително концертите и турнетата на Лили Иванова през последните години.

Концертът в Шумен е част от националното турне на Лили Иванова, което започна на 14 април от родния й град Кубрат и включва 28 града в страната. След Шумен продължава в Русе, Добрич, Смолян и Кърджали. Турнето, на което БТА е медиен партньор, завършва с концерт в зала „Арена Армеец“ в София на 4 декември.

Последни новини

Ново издание на „Когато Ницше плака“ от Ървин Д. Ялом

Днес излиза от печат ново издание на „Когато Ницше плака“ – един покоряващ роман, изкусно съчетание на...

Яна Титова с втори пълнометражен филм

Филмът тръгва по кината в цялата страна през есента След успеха на вдъхновяващия „Доза...

„Анна“ – дебютът в пълнометражното игрално кино на режисьора Боримир Илков – Боно

На 9 юни по кината в цялата страна тръгва "Анна" – дебютът в пълнометражното игрално кино на...

Фестивалът „Culturama 2023“ продължава от 18 до 23 юни в София и Пловдив

Фестивалът „Culturama 2023“ продължава от 18 до 23 юни в София и Пловдив, съобщават организаторите от фондация „Културни перспективи“.
- Реклама -
- Реклама -