Изкуство "Дисни" представи новите си проекти

„Дисни“ представи новите си проекти

- Реклама -

Студиата „Дисни“ и „Пиксар“ представиха на филмовото изложение D23 в Анахайм новите си проекти, сред които „Отвътре навън 2“, „Питър и Уенди“, Муфаса“, „Снежанка“, съобщи Ройтерс.

Актрисата Ейми Пьолер обяви, че ще се завърне в продължението на „Отвътре навън“, предвидено да излезе в киносалоните през лятото на 2024 г. 

„Питър и Уенди“ е лайв екшън адаптация на „Питър Пан“. Филмът ще разкаже как Питър Пан и Уенди са се срещнали. „Муфаса“ предшества историята в „Цар Лъв“ с премиера също през 2024 г.  

Зрителите видяха откъс от лайв екшъна „Снежанка“ с Рейчъл Зиглър и Гал Гадот, който би трябвало да излезе през 2024 г. Други представени проекти бяха  анимационният сериал Win or Lose“ за ученически отбор по софтбол, „Wish“, който ще е рисуван на ръка и ще излезе догодина.

Премиерата на „Странен свят“ е насрочена за ноември тази година.  Римейкът на „Призраци в залата“ с Джейми Лий Къртис и Уинона Райдър ще бъде в киносалоните през март 2023 г. 

На изложението бяха показани трейлъри на  „Disenchanted“ и „Фокус-мокус 2“. Те ще излязат на 24 ноември и 30 септември тази година по Дисни +. 

Последни новини

„Депеш мод“ подготвят нов албум

Осиротялата след смъртта на Анди Флечър група „Депеш мод“ подготвя нов албум, който ще излезе през 2023...

„Златна лира“ за петдесетгодишната Камерна опера в Благоевград 

Единственият в страната професионален музикално – сценичен институт, който работи в областта на малката оперна форма –...

Синелибри 2022: Галавечери на културите, юбилеи и още изненади

Броени дни преди старта на Международния кино-литературен фестивал Синелибри вече са ясни и тазгодишните галавечери на културите,...

Кои са победителите от 40-ия фестивал на българския игрален филм „Златна роза“

Вчера, 29 септември 2022 г. международното жури за пълнометражни филми в състав - председател Александър Донев, киноисторик,...
- Реклама -
- Реклама -