Изкуство "Дисни" представи новите си проекти

„Дисни“ представи новите си проекти

- Реклама -

Студиата „Дисни“ и „Пиксар“ представиха на филмовото изложение D23 в Анахайм новите си проекти, сред които „Отвътре навън 2“, „Питър и Уенди“, Муфаса“, „Снежанка“, съобщи Ройтерс.

Актрисата Ейми Пьолер обяви, че ще се завърне в продължението на „Отвътре навън“, предвидено да излезе в киносалоните през лятото на 2024 г. 

„Питър и Уенди“ е лайв екшън адаптация на „Питър Пан“. Филмът ще разкаже как Питър Пан и Уенди са се срещнали. „Муфаса“ предшества историята в „Цар Лъв“ с премиера също през 2024 г.  

Зрителите видяха откъс от лайв екшъна „Снежанка“ с Рейчъл Зиглър и Гал Гадот, който би трябвало да излезе през 2024 г. Други представени проекти бяха  анимационният сериал Win or Lose“ за ученически отбор по софтбол, „Wish“, който ще е рисуван на ръка и ще излезе догодина.

Премиерата на „Странен свят“ е насрочена за ноември тази година.  Римейкът на „Призраци в залата“ с Джейми Лий Къртис и Уинона Райдър ще бъде в киносалоните през март 2023 г. 

На изложението бяха показани трейлъри на  „Disenchanted“ и „Фокус-мокус 2“. Те ще излязат на 24 ноември и 30 септември тази година по Дисни +. 

Последни новини

Обявиха наградите на „София филм фест“

Филмът "Червените обувки", продукция от Мексико-Италия е носителят на голямата награда на 27-ото издание на "София филм...

Публиката има нужда от искрени музиканти, каза цигуларката Лия Петровa

Публиката има нужда от искрени музиканти. Това е много важно, защото така повече хора ще обикнат класическата...

Приключиха снимките на „Това, което остава“ с участието на Мария Бакалова 

Мария Бакалова приключи снимките на българския късометражен филм „Това, което остава“ (What Stays After) на режисьора Димитрис...

Галериите, участници в прочут панаир за съвременно изкуство в Хонконг, обявиха скок в продажбите след пандемията

Огромен скок в продажбите на билети тази година обявиха галериите, участници в „Арт Базел Хонконг“ - един...
- Реклама -
- Реклама -